Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije

Redno zaposlitev za polni delovni čas, zaposlitev za določen čas z možnostjo dolgoročne zaposlitve, fleksibilen delovni čas (prilagojen željam delavca), redno in stimulativno plačilo, dodatno mesečno nagrado, ki je vezana na posameznikovo uspešnost oz. produktivnost, dinamično delo v prijetnem kolektivu, podporo izkušenih mentorjev.
Mojazaposlitev.si Objavljeno: 19. 06. 2018
Oglas za delovno mesto je objavljen na portalu Mojedelo.com, kjer si ga lahko ogledate, če kliknete zgornjo povezavo.
Mojedelo.com Objavljeno: 18. 06. 2018
kreativno in dinamično delo v multidisciplinarnem timu, stimulativno plačilo, možnost izobraževanja, širitve znanj in osebnostnega razvoja, zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev, delo za polni delovni čas.
Mojazaposlitev.si Objavljeno: 18. 06. 2018
Mojazaposlitev.si Objavljeno: 18. 06. 2018
delovno okolje z novimi izzivi, priložnost dela v mladi, prijetni in zagnani ekipi prodaje, pridobivanje novih znanj, soustvarjati in krepiti našo prodajo. Oblika zaposlitve: redno delo – določen čas z možnostjo daljšega sodelovanja
Mojazaposlitev.si Objavljeno: 18. 06. 2018
Kaj vam nudimo? Redno in stabilno delovno razmerje za nedoločen čas, sklenjeno neposredno z nemško matično enoto - nemška pogodba o zaposlitvi. Zanimivi in živahni projekti po vsem svetu. Temeljito in profesionalno uvajanje v podjetju z več kot 30-letno tradicijo. Mobilni telefon in prenosni računalnik. Službeno vozilo (opcija) - tudi za uporabo v zasebne namene. Nadtarifno in redno plačilo.
Mojazaposlitev.si Objavljeno: 18. 06. 2018
Kaj vam nudimo? Redno in stabilno delovno razmerje za nedoločen čas, sklenjeno neposredno z nemško matično enoto - brez posrednikov!. Zanimive naloge in projekti. Temeljito in profesionalno uvajanje. Prijetno delovno vzdušje v profesionalnem okolju. Atraktivno (nadtarifno!) in redno plačilo.
Mojazaposlitev.si Objavljeno: 18. 06. 2018
NAŠA PONUDBA ZA VAS: nemška pogodba za nedoločen čas; temeljito uvajanje in kontinuirano nadaljnje izobraževanje; zanimivo in zahtevno področje dela; raznolike delovne naloge; dobro delovno vzdušje v mednarodni skupini, ki zaposluje več kot 1.300 sodelavcev; zelo atraktivno plačilo.
Mojazaposlitev.si Objavljeno: 18. 06. 2018