Oglasi

Booking rezervacija hotelov

Pravo

Zaposlitvena priložnost na kariernem sejmu

Zavod izvaja storitvi posredovanja v zaposlitev in vseživljenjske karierne orientacije ter ukrepe aktivne politike zaposlovanja. Poleg tega ureja tudi področje dela in zaposlovanja tujcev, izplačuje denarna nadomestila za brezposelnost in izvaja druge zakonsko predpisane naloge.

Zaposlitvena priložnost na kariernem sejmu

Naša vizija je biti aktiven tvorec sprememb delovnopravne zakonodaje, ki bo v osnovi izhajala iz pozicije, da naj bosta zaščitena dober delavec na eni ter dober in pošten delodajalec na drugi strani. Prizadevamo si, da bo naš prispevek družbi pravilno združevanje delavcev in delodajalcev, saj se lahko le skupaj bližamo uresničitvi naših individualnih in kolektivnih potencialov.

Zaposlitvena priložnost na kariernem sejmu

Pridružite se nam kot: regionalni vodja prodaje, kandidat za trainee program (24-mesečni program za karierne začetnike) na različnih strokovnih področjih: nabava, prodaja, finance in računovodstvo, kontroling, IT, pravo, kadrovsko področje, nepremičnine, logistika.

Zaposlitvena priložnost na kariernem sejmu

»Better work, better life« predstavlja osrednjo misel dolgoletne poslovne strategije: povezovati ljudi z delom, ki ga želijo opravljati ter zagotavljati podjetjem odlične, motivirane kadre za določeno delovno mesto.

Zaposlitvena priložnost na kariernem sejmu

Zaposleni predstavljajo ključni dejavnik uspešnosti v našem podjetju. Vzajemno si prizadevamo, da v čim večji meri uskladimo želje in interese zaposlenih z željami in interesi podjetja. Dobrodošli so vsi novi sodelavci z veseljem do dela, pozitivno naravnanostjo, resnim in odgovornim pristopom pri delu ter primerno strokovno usposobljenostjo.

Samostojni strokovni svetovalec m/ž

Delo zajema pridobivanje strank s pomočjo telefonske komunikacije ter komercialno in pravno unovčevanje terjatev za naše poslovne stranke. Za delo so potrebna osnovna znanja s področja komerciale, financ in računovodstva ter prava. Pomanjkanje znanja s kateregakoli omenjenega področja bo kandidat odpravil pri nas.

Pogoji:

Pravnik m/ž

  • zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev,
  • delo v dinamičnem okolju, ki spodbuja osebni in profesionalni razvoj vsakega posameznika.

Pravnik m/ž

Opis delovnih nalog:

Pravni svetovalec za delo na področju izterjave - m/ž

Iščemo Pravnega svetovalca za delo na področju izterjave - m/ž. Naloge obsegajo: vodenje postopkov pravne izterjave in dogovarjanje z dolžniki o poplačilu dolga, vlaganje izvršilnih predlogov, tožb in drugih vlog na sodišče, pravno svetovanje, mentorstvo in prenos znanj, sodelovanje v projektnih skupinah. Nudimo: zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.