Oglasi

Booking rezervacija hotelov

Pravo

Pravnik m/ž

  • samostojno delo,
  • delo v pozitivnem kolektivu,
  • stimulativno plačilo,
  • možnost pridobivanja novih znanj in izkušenj,
  • zaposlitev za določen čas, možnost podaljšanja za nedoločen čas.

Pravnik m/ž

Za določen čas zaposlimo pravnika z najmanj 6 let delovnih izkušenj s področja gospodarskega in delovnega prava. Zaželene so izkušnje s področja razpisov.

Pravnik m/ž

V svoje vrste vabimo zanesljivega, odgovornega in visoko motiviranega sodelavca/ko za zasedbo delovnega mesta: Pravnik m/ž. Vaše poglavitne naloge bodo: nudenje pravne podpore poslovanju pisarne, oddelku trgovanja z električno energijo, oddelku investicij v obnovljive vire energije ter vsem ostalim oddelkom podjetja, sodelovanje pri reševanju vseh tekočih pravnih problemov,..

Pravni svetovalec / pravna svetovalka m/ž

Delovne naloge:

  • Pravno in davčno svetovanje strankam s področja davkov in drugih javnih dajatev,
  • drugo pravno svetovanje strankam,
  • zastopanje strank pred upravnimi in sodnimi organi.

Pričakujemo:

Zaposlitvena priložnost na kariernem sejmu

Zavod izvaja storitvi posredovanja v zaposlitev in vseživljenjske karierne orientacije ter ukrepe aktivne politike zaposlovanja. Poleg tega ureja tudi področje dela in zaposlovanja tujcev, izplačuje denarna nadomestila za brezposelnost in izvaja druge zakonsko predpisane naloge.

Zaposlitvena priložnost na kariernem sejmu

Naša vizija je biti aktiven tvorec sprememb delovnopravne zakonodaje, ki bo v osnovi izhajala iz pozicije, da naj bosta zaščitena dober delavec na eni ter dober in pošten delodajalec na drugi strani. Prizadevamo si, da bo naš prispevek družbi pravilno združevanje delavcev in delodajalcev, saj se lahko le skupaj bližamo uresničitvi naših individualnih in kolektivnih potencialov.

Zaposlitvena priložnost na kariernem sejmu

Pridružite se nam kot: regionalni vodja prodaje, kandidat za trainee program (24-mesečni program za karierne začetnike) na različnih strokovnih področjih: nabava, prodaja, finance in računovodstvo, kontroling, IT, pravo, kadrovsko področje, nepremičnine, logistika.