Oglasi

Booking rezervacija hotelov

Pravo

Davčni svetovalec m/ž

Vaša naloga bo priprava in oddaja davčnih obračunov ter poročil z davčnega področja, priprava internih davčnih pojasnil, spremljanje davčne zakonodaje in implementacija sprememb, sodelovanje pri davčnih pregledih, priprava delovnih navodil in izvajanje notranjih kontrol z davčnega področja.

Pravnik (Senior Legal Counsel - Corporate/Tax/Commercial) m/ž

Zahtevane so izkušnje na področju gospodarskega statusnega prava in znanje angleškega jezika. Sklenitev delovnega razmerja nudimo za nedoločen delovni čas s šestmesečnim poskusnim delom v podjetju Ekipa2 d.o.o., s sedežem v Ljubljani.

Davčni svetovalec - senior m/ž

Od vas pričakujemo: najmanj VII. stopnjo izobrazbe ekonomske ali pravne smeri, najmanj 3 leta delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu, aktivno znanje angleškega jezika, komunikacijske sposobnosti, veselje do dela s strankami, natančnost in samostojnost, fleksibilnost in ažurnost.

Strokovni sodelavec za razpise m/ž

Iščemo sodelavca za delo na slovenskih in evropskih javnih razpisih. Nudimo zaposlitev za določen čas, z možnostjo podaljšanja, v urejenem delovnem okolju.

Asistent m/ž - zaposlitvena praksa v Mariboru

Delo v reviziji je dober začetek poslovne kariere. Naš program zaposlitvene prakse ponuja mladim številne priložnosti za spoznavanje področij dela in vam pomagala izgraditi poglobljeno razumevanje različnih področij delovanja naših strank.

Asistent m/ž - zaposlitvena praksa v Ljubljani

Posameznikom, ki želijo svojo kariero pričeti v dinamičnem, izzivov polnem in prijateljskem mednarodnem delovnem okolju, ponujamo izjemno priložnost spoznati različna področja dela: revizija, finančno svetovanje, davčno svetovanje, poslovno svetovanje.

Strokovni sodelavec za razpise m/ž

Ponujamo zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja, delo v urejenem delovnem okolju, možnost pridobivanja novih znanj in izkušenj ter samostojno in timsko delo.

Pravnik m/ž

Imate aktiven in praktičen pristop do dela, dobre sposobnosti presojanja in ste zaključili pravno fakulteto ? V službi Pravna služba in skladnost poslovanja želimo zaposliti Pravnika, ki bo imel/a pomembno vlogo pri nudenju strokovne pomoči različnim področjem v banki in s tem zagotavljanju pravnih okvirjev za korektno poslovanje banke.

Pravnik m/ž

Za zasedbo delovnega mesta pričakujemo: minimalno leto dni ustreznih delovnih izkušenj; VII. stopnja izobrazbe pravne smeri; aktivno znanje angleškega jezika; napredno poznavanje MS Office programskega paketa; opravljen pravniški državni izpit.

Pravni svetovalec m/ž

  • takojšnjo zaposlitev za nedoločen čas s 6 mesečnim poskusnim delom
  • delo v mladem, dinamičnem, urejenem in sproščenem delovnem okolju
  • redno in stimulativno plačilo za opravljeno delo.