Oglasi

Booking rezervacija hotelov

Pravo

Voznik tovornjaka

Zaposlimo osebo z izpitom e kategorije za razvoz po Sloveniji, Hrvaški, Slovaški, Madžarski, Češki.

Monter za centralno ogrevanje in vodovod

- opravljanje vseh zahtevnih in manj zahtevnih del centralnega ogrevanja in vodovoda

Prodajalec - Nova Gorica

Vaše delo bo obsegalo: strežba in svetovanje strankam, delo na vseh oddelkih po poslovalnici, spremljanje zalog in založenost z blagom, polnjenje in urejanje prodajnih polic.

Izolater, fasader, zidar

- montiranje toplotnih in zvočnih izolacij. plošč na stene tla in stropove, montaža izolacijskega materiala na izpostavljene površine priprav, kotlov rezervoarjev in cevi

Strokovnjak na področju zavarovalništva

Telekom Slovenije, vodilno telekomunikacijsko podjetje, išče sodelavca oz. sodelavko z izkušnjami na področju zavarovalništva, ki sta mu uresničevanje novih poslovnih priložnosti in prodajna ter marketinška usmerjenost nujno potrebna za uspešno opravljanje dela, ki je ciljno in tržno orientiran, fleksibilen, ima dobre pogajalske sposobnosti in odlične sposobnosti mreženja.

Sodelavec v oddelku servisa elektronskih sklopov

Od kandidatov pričakujemo: vsaj srednješolsko izobrazbo tehnične smeri, zaželena smer elektronika, poznavanje elektronskih komponent in njihovih klasifikacij, najmanj eno leto delovnih izkušenj v industriji, pozitivno naravnanost, natančnost, samoiniciativnost in urejenost.

Vodja transporta

Pričakujemo tole: imaš zagon, želiš se hitro razvijati, dobro in rad organiziraš, aktivno se približaš ljudem, rad delaš v ekipi, misliš in deluješ kot poslovni človek, študiral si kaj s področja gospodarstva ali jezik, dober si v nemščini in še enem evropskem jeziku, rad bi živel v majhnem mestu sredi Alp.