Prehrambena industrija, živilstvo, veterina

delo v uspešnem slovenskem podjetju, ki je del mednarodne skupine stimulativno in redno plačilo z možnostjo dodatnega zaslužka izplačilo najvišjega možnega zneska regresa za letni dopust zplačilo poslovne uspešnosti ob koncu leta izplačilo bonusa za redno prisotnost (na 3 mesece) 6-dnevni delovnik in dvoizmensko delo bonusi v okviru polnega certifikata Družini prijazno podjetje (prosti dan za starše otrok v prvih treh razredih, novoletno obdarovanje otrok s prireditvijo, …) ugodnosti v okviru Promocije zdravja na delovnem mestu (ugodnosti pri uporabi športnih aktivnosti, sprostilne dejavnosti,…) možnost dodatnega izobraževanja in napredovanja, tako v podjetju, kakor tudi mednarodno
optius.com Objavljeno: 05. 12. 2019
delo v sodobno opremljeni poslovalnici prijetno delovno okolje plačevanje dodatnega pokojninskega zavarovanja zaposlitev v velikem in uspešnem mednarodnem podjetju zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas
optius.com Objavljeno: 05. 12. 2019
delo v uspešnem slovenskem podjetju prijeten kolektiv LPP postaja v neposredni bližini parkirišče urejene garderobe s tuši urejen prostor za počitek in kadilnica Delo poteka večinoma v dopoldanskem času od ponedeljka do petka. Odvisno od plana in razporeda dela. Vikendi so prosti z izjemo 1 delovne sobote na mesec. Avtobusna postaja LPP v neposredni bližini. Nastop dela: TAKOJ.
optius.com Objavljeno: 05. 12. 2019
urejeno delovno okolje zaposlitev za nedoločen čas  Delo poteka od ponedeljka do petka, med 5. in 13. uro, odvisno od urnika.
optius.com Objavljeno: 05. 12. 2019
Sklenitev delovnega razmerja za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas, Možnost dodatnega usposabljanja in razvoja. Zaposlitev za polni delovni čas. Dvoizmensko delo.
optius.com Objavljeno: 05. 12. 2019
sklenitev delovnega razmerja za določen čas, s polnim delovnim časom z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas, 2-mesečno poskusno delo, dinamično in zanimivo delo v ustvarjalnem delovnem okolju, možnost dodatnega usposabljanja in razvoja, dvoizmensko delo, možnost namestitve in prehrane.
optius.com Objavljeno: 05. 12. 2019
sklenitev delovnega razmerja za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas, dinamično in zanimivo delo v ustvarjalnem delovnem okolju, zaposlitev za polni delovni čas, dvoizmensko delo, možnost namestitve in prehrane.
optius.com Objavljeno: 05. 12. 2019
Oglas za delovno mesto je objavljen na portalu Mojedelo.com, kjer si ga lahko ogledate, če kliknete zgornjo povezavo.
Mojedelo.com Objavljeno: 05. 12. 2019